Design by Research designer og faciliterer brugerdrevne innovationsprocesser indenfor service design og offentlig innovation  - bl.a. for nogle af de største offentlige aktører i Danmark.

Om os

Hos Design by Research er vi eksperter i at identificere brugerbehov og omsætte dem til konkrete realiserbare løsninger, som i sidste ende skaber den ønskede værdi for vores kunder.

Lige meget hvilken opgave der er tale om, er kernen i vores arbejde seriøs og professionel brugerinddragelse og co-creation, og vi sætter en stor ære i at involvere vores kunder og deres brugere gennem hele processen, når vi designer nye løsninger.

Vi hedder Design by Research,  fordi vi arbejder researchbaseret med design. Alt vores design sker altså gennem et grundigt forarbejde. Efter vores mening er det nemlig den optimale måde at sikre, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.

Vi engagerer os altid 110% i opgaven

Vi brænder for vores arbejde. Det betyder også, at vi altid forsøger at levere over det forventede. Det øger både vores egen tilfredshed, og betyder at vores kunder vender tilbage.

Vi har altid brugerne i centrum

Vi tager brugerne seriøst. Brugerinddragelse og co-creation er kernen i vores arbejde og grundlaget for at skabe meningsgivende, brugbare og effektive løsninger.

Vi skræddersyer altid indsatsen

Ikke to projekter er ens, og vi tilpasser konstant vores værktøjskasse og procesdesign til de projekter vi er igang med.

Mød vores hold

Sarasiff Kjærgård

Sarasiff Kjærgård

Servicedesigner og CEO

MA Design
+45 5172 1893
sk@designbyresearch.dk

Anja Jeppesen

Anja Jeppesen

Servicedesigner

MA Design
+45 6169 9731
aj@designbyresearch.dk

Maria Søbroe

Maria Søbroe

Servicedesigner

BA Design
+45 2085 6042
ms@designbyresearch.dk

Troels Øhman

Troels Øhman

Freelance Illustrator

MA Design
+45 3127 4664
to@designbyresearch.dk