Vi er specialister i at identificere og omdanne brugerbehov til konkrete løsningsforslag – og vi designer ikke bare FOR, men i lige så høj grad MED vores kunder og deres brugere. Læs mere her om hvilke ydelser vi kan levere til jeres projekt eller kontakt os for at høre nærmere.

Design Research

Har I brug for at lære jeres kunder eller brugere bedre at kende? Vi har mange års erfaring i at designe og facilitere brugerinddragelsesprocesser. Gennem design research og co-creation-processer kortlægger vi behov og udfordringer og omdanner dem til konkrete løsningsforslag.

Co-design

Ønsker I at få gennemført en innovationsproces, der kan involvere mange typer af interessenter, som f.eks. brugere, borgere og forskellige medarbejdere? Vi er specialiseret i at designe og facilitere co-design processer indenfor bl.a. brugerdrevne og medarbejderdrevne innovationsprocesser – i et tæt samarbejde med jer hele vejen igennem.

Service Design

Oplever I et ønske om at forstå, og dermed kunne påvirke, den større sammenhæng, som jeres brugere oplever jeres produkt eller service i? Service design er et værdifuldt redskab, når man ønsker ikke bare at kigge en enkelt isoleret interaktion, men at få en dybdegående forståelse af hele brugerens oplevelse.

METODER

Vi har gennem en årrække udviklet vores metoder indenfor service design, co-design og design research. Læs mere om de mest brugte her.